clinica faleza logo
Ne propunem să aducem excelența în oftalmologie aproape de fiecare pacient. Credem că serviciile medicale de înaltă calitate trebuie să le fie la îndemână tuturor. Tocmai de aceea, echipa de specialiști a clinicii noastre este formată din medici recunoscuți pe plan național, cât și internațional – membri în consilii europene de oftalmologice, parte din echipele naționale de transplant de cornee, lideri în cercetare și inovație oftalmologică. Totul pentru ca TU să primești cea mai bună terapie cu putință pentru vederea ta și, implicit, viața ta.
clinica faleza e3 27

Consultații

Fiecare membru al clinicii noastre este dedicat misiunii sale de a oferi pacienților grijă completă pentru consultații, cu examinare gonioscopică, retină periferică, diagnosticare, tratamente intravitreene, terapie laser, prescriere lentile și, apoi, în urma evaluărilor, intervenții chirurgicale oftalmologice.
clinica faleza e3 30

Chirurgie oftalmologică

Intervenții chirurgicale complexe – chirurgia cataractei, corneei, pleoapelor, injecții intravitreene pentru patologii retiniene și glaucom, realizate de medici oftalmologi cu experiență îndelungată, recunoscuți pentru profesionalism și performanță la nivel național și internațional. O echipă de elită, acum și pentru pacienții din sud-estul României.
clinica faleza e3 7 e1635491085231

Investigații oftalmologice

Precizia unui diagnostic oftalmologic este esențială pentru abordarea unui tratament corect și aplicarea curei chirurgicale potrivite evoluției fiecărei patologii în parte. Clinica noastră folosește echipamente moderne, pentru a putea diagnostica rapid și corect afecțiunile pacienților noștri.
clinica faleza e3 11 e1635491217981

Prescripție ochelari

Ai nevoie de ochelari sau lentile de contact? Vederea ta este pe mâini bune, cu echipa noastră de specialiști care vor identifica lentilele potrivite pentru viciile de refracție identificate.